Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα και τα αιτήματα του Σωματείου εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά η “Τρίαινα”, το οποίο παλεύει και διεκδικεί το αναφαίρετο δικαίωμα διατήρησης των θέσεων εργασίας και την αμοιβή των εργαζομένων στο Ναυπηγείο.
Η πολιτική και οι μεθοδεύσεις της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΤhyssenKrupp να προχωρήσει σε απόσχιση και πώληση του τμήματος τροχαίου υλικού, σε καμία περίπτωση δε γίνονται αποδεκτές και δεν την απαλλάσσουν από την κύρια ευθύνη διασφάλισης των θέσεων εργασίας και των 200 εργαζομένων του τμήματος τροχαίου υλικού στο ενιαίο και αδιαίρετο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά.
Απαιτούμε από την εταιρία ΤhyssenKrupp να προχωρήσει στην άμεση επανένταξη όλων των εργαζομένων του τμήματος τροχαίου υλικού, στο Ναυπηγείο και στην άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Επίσης καλούμε την Κυβέρνηση να παρέμβει και να επιβάλει στον κρατικό προμηθευτή την ΤhyssenKrupp την αυστηρή τήρηση όλων των συμβατικών της υποσχέσεων και τη διασφάλιση λειτουργίας της στρατηγικής σημασίας επιχείρηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά αλλά και των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα