Σάββατο 28 Μαρτίου

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος συμμετέχει και υποστηρίζει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το Σάββατο 28/3/09 και ώρα 20:30, σε παγκόσμιο επίπεδο για το κλίμα και την εξοικονόμηση ενέργειας με σύνθημα «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»!
Κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης 2009, ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1000 πόλεις θα σβήσουν τα φώτα τους, στέλνοντας έτσι μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου, λίγους μήνες πριν την Παγκόσμια Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το 2009 ώστε να δεσμευτούν για δράσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, για την επιβίωση του πλανήτη μας μακροπρόθεσμα.
Η συμμετοχή όλων των πολιτών σε αυτή την παγκόσμια συμβολική κίνηση θα αποτελέσει το αφετηρία μιας σειράς δράσεων με σκοπό την ανατροπή της καταστροφικής πορείας του πλανήτη μας για να ένα βιώσιμο μέλλον σε ανθρώπινες συνθήκες ζωής.
Οι εργαζόμενοι και οι απλοί πολίτες που υφίστανται τις συνέπειες της καταστροφής του περιβάλλοντος θα πρωτοστατήσουν σε ενέργειες και δράσεις ανατροπής αυτής της καταστροφικής και ανεξέλεγκτης εκμετάλλευσης του φυσικού περιβάλλοντος και των παραγωγικών πηγών του πλανήτη μας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα