Συνάντηση ΓΣΕΕ με Αντιπροσωπεία Ομάδας Πρασίνων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσημη συνάντηση εργασίας μεταξύ μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και αντιπροσωπείας της Ομάδας των Πρασίνων του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου με επικεφαλής τον κ. K. Sven-Christian Kindler με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για τις δυσμενείς επιπτώσεις των Προγραμμάτων Δημοσιονομικής Προσαρμογής, τόσο στον κόσμο της μισθωτής εργασίας, όσο και στην ελληνική κοινωνία και την πραγματική οικονομία συνολικότερα.

Στο πλαίσιο της τοποθέτησής και του διαλόγου που ακολούθησε, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ εστίασαν, παραθέτοντας και στοιχεία, στην αποτυχία των μνημονιακών πολιτικών και στις δραματικές συνέπειες που είχαν αυτές για κοινωνία και οικονομία, τονίζοντας την αναγκαιότητα εφαρμογής μια νέας πολιτικής που θα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, στις επενδύσεις και στην απασχόληση, ενώ θα σέβεται τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα.

Σε μια τέτοια κατεύθυνση άποψη της Συνομοσπονδίας και των Συνδικάτων σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο είναι ότι θα πρέπει να δοθεί στη χώρα μας ο απαραίτητος χώρος και χρόνος για να προχωρήσει στο νέο αυτό δρόμο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα