Δήλωση του Προέδρου της ΓΣΕΕ,σχετικά με την ανακοίνωση του τέως Διοικητή του ΟΑΕΔ

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. και τέως διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Βερναδάκης αντί να σιωπά τολμά να κάνει πολιτικούς χαρακτηρισμούς και να διαστρεβλώνει το αληθές περιεχόμενο των καταγγελιών μου, παραπλανώντας ακόμα και σήμερα την κοινή γνώμη και εκθέτοντας περεταίρω τον αρχηγό της Ν.Δ., ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα προγράμματα stage είναι χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ενωση.
Αν δεν τους φτάνει η κοινή υπουργική απόφαση, η οποία έχει δει το φως της δημοσιότητας, τους γνωστοποιώ επιστολή του ΟΑΕΔ προς το Υπουργείο Εσωτερικών που με απόλυτη καθαρότητα δηλώνεται ότι τα προγράμματα αυτά δεν είναι χρηματοδοτούμενα ή συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ενωση αλλά μόνο από πόρους του ΟΑΕΔ.
Σιωπά ο κ. Βερναδάκης για τις καταγγελίες, για τις παραποιημένες συμβάσεις, για την παραποιημένη σφράγιση και υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης με stage.
Σιωπά ο κ. Βερναδάκης που από το γραφείο του από την ημέρα της παραίτησής του και για μια βδομάδα έφευγαν κιβώτια με προγράμματα stage προς φορείς του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακόμα και τώρα αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, τις μεταθέτει σε απλούς εργαζόμενους στον οργανισμό.
Όσο για τον αστείο ισχυρισμό του για τη ΓΣΕΕ θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο “…και εσείς καταπιέζετε τους μαύρους”!
Αν επιζητά δια αυτών των μεθόδων την αρνητική δημοσιότητα ως πολιτευτής, την κέρδισε με το “σπαθί” του. Όπου σπαθί του είναι η καταρράκωση κάθε έννοιας διαφάνειας, αξιοκρατίας και σοβαρής λειτουργίας ενός δημόσιου οργανισμού, ο οποίος λειτουργεί με τις εισφορές των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα