Σύσκεψη ΓΣΕΕ και Ομοσπονδιών ΔΕΚΟ

Ευρεία σύσκεψη της ΓΣΕΕ με τις Ομοσπονδίες των ΔΕΚΟ πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15/10/2012 στα γραφεία της Συνομοσπονδίας ενόψει της Γενικής Απεργίας στις 18/10/2012. 

Συζητήθηκαν αναλυτικά οι ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα και οι δυνατότητες των επιμέρους κλάδων καθώς και η ανάγκη συντονισμού της δράσης και των αγώνων των εργαζομένων.
 

Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η αποφασιστικότητα όλων των οργανώσεων για μαζική και αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων όλων των κλάδων και όλων των κατηγοριών, στις αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, ώστε να αποκρουστούν και να ακυρωθούν τα νέα μέτρα και τα δεσμά των μνημονίων. 

Για την αντιμετώπιση της σκληρής και μετωπικής επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι από Κυβέρνηση και Τρόικα στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα, συζητήθηκαν τρόποι και δράσεις των επιμέρους χώρων ή κλάδων με κλαδικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα εντάσσονται στο συνολικό και κεντρικό αγωνιστικό σχεδιασμό με στήριξη και συντονισμό της ΓΣΕΕ. 

Στην περίπτωση που Κυβέρνηση και Τρόικα επιμείνουν στα νέα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα και μετά τη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΕΜΠΤΗΣ 18/10, τα συνδικάτα θα προχωρήσουν σε συνέχιση και κλιμάκωση του Αγώνα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα