Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου ΓΣΕΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών (Πρόεδροι ή αναπληρωτές Πρόεδροι Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών) από όλη τη χώρα.

Στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα σοβαρά και κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί από τις μνημονιακές αντεργατικές και αντικοινωνικές κυβερνητικές πολιτικές και κυρίως αυτό της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ενώ εξετάστηκε και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το συνδικαλιστικό κίνημα το επόμενο διάστημα με στόχο να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συστράτευση και αποτελεσματικότητα των αγώνων.

Αναδείχτηκε για μια ακόμα φορά η αναγκαιότητα για συντονισμό του αγώνα και ενότητα του κινήματος με δεδομένο το γεγονός ότι η κατάσταση και το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη με πρώτο πεδίο αντιπαράθεσης τον προϋπολογισμό, αφού προ των πυλών βρίσκονται νέα μέτρα παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για το αντίθετο.

Γι΄αυτό το λόγο, το Γενικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τα όργανα της ΓΣΕΕ, Διοίκηση και Εκτελεστική Επιτροπή να καθορίσουν τους τρόπους συνέχισης του αγώνα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα