Συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευαγ.Βενιζέλο πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 23/10/2012 στα γραφεία του κόμματος.

Στη συνάντηση η οποία έγινε μετά από αίτημα της Συνομοσπονδίας κατατέθηκε για ακόμη μια φορά η κατηγορηματική αντίθεση της ΓΣΕΕ στο νέο δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων και τεκμηριώθηκε με στοιχεία η αναγκαιότητα να μην ψηφιστούν μέτρα που θα εξαθλιώνουν περαιτέρω την κοινωνία και θα βουλιάζουν την οικονομία σε μεγαλύτερη ύφεση.

Με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο εκφράστηκε η αντίθεση της ΓΣΕΕ σε κάθε περαιτέρω ανατροπή στο θεσμικό εργασιακό πλαίσιο όπως τριετίες, αποζημιώσεις απολύσεων και διευθέτηση του χρόνου εργασίας και για αυτά ζητήθηκε η συνδρομή και η υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα για την απόκρουση των αδιέξοδων αυτών πολιτικών με κάθε μέσο και τρόπο, πολιτικό, συνδικαλιστικό, νομικό, σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο σε συντονισμό με τις Συνομοσπονδίες των χωρών της Ε.Ένωσης που πλήττονται από τις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα