Συνάντηση της ΓΣΕΕ και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Υπ. Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας

Σήμερα 16-10-08 το Προεδρείο της ΓΣΕΕ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Συνδικαλιστικών Οργάνων του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Υπουργείο μας ενημέρωσαν για την κατάρρευση του ελεγκτικού μηχανισμού και μας γνωστοποίησαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, που πέραν των άλλων περιλαμβάνουν και την αποχή τους από τους ελέγχους στους χώρους εργασίας.

Το Προεδρείο της ΓΣΕΕ εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη του στον αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στο Υπ. Απασχόλησης και την πρόθεσή του να εντείνει τις πιέσεις του προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με σκοπό την αναβάθμιση του σημαντικού κοινωνικού τους ρόλου και τη δυνατότητα να έχουν ουσιαστική, ποιοτική και αποτελεσματική παρέμβαση στους χώρους εργασίας για την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας και την προστασία των εργαζομένων. Παράλληλα, η ΓΣΕΕ θα ενημερώσει τα εργατικά κέντρα και τις ομοσπονδίες μέλη της, ώστε να σταθούν και αυτοί συμπαραστάτες στον αγώνα αυτό.

Επιπρόσθετα, σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΓΣΕΕ θα παραθέσει κοινή συνέντευξη τύπου με τα Συνδικαλιστικά όργανα του Υπουργείου για να αναδειχτούν λεπτομερώς και στην ουσία τους τα προβλήματα που έχουν οδηγήσει στην κατάρρευση των υπηρεσιών του και του ελεγκτικού του έργου.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα