ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΣΕΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5/11/18

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΣΕΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προεδρείου της ΓΣΕΕ με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Η συνάντηση έγινε μετά από απόφαση των οργάνων της Συνομοσπονδίας και κρίθηκε αναγκαία εξαιτίας των αλλεπάλληλων παρεμποδίσεων εκλογικών διαδικασιών και  τραμπούκικων ενεργειών, το προηγούμενο διάστημα, σε σωματεία Τροφίμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και στα Εργατικά Κέντρα Πάτρας, Τρικάλων, Φλώρινας, Κατερίνης, Κοζάνης, οργανώσεων μελών της ΓΣΕΕ, από μεταφερόμενα στελέχη του ΠΑΜΕ (αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές) στους οποίους ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις. 

Για τη Συνομοσπονδία, η αναγκαιότητα διασφάλισης της δημοκρατικής νομιμότητας , είναι αυτονόητη και είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης και του Αρμόδιου Υπουργείου να εργάζονται σ αυτή την κατεύθυνση, με στόχο την αποφυγή φαινομένων αυτοδικίας. 

Η ΓΣΕΕ δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς και τις προβοκάτσιες ότι δήθεν θέλει την «αστυνομοκρατία» μέσα στα συνδικάτα, αλλά και δε θα αφήσει έρμαια τους δημοκράτες, εργαζόμενους σε πράξεις βίας και φίμωσης του εκλογικού τους δικαιώματος.

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα