Συμπαράσταση της ΓΣΕΕ στους απεργούς πείνας

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον αγώνα και στην απεργία πείνας των Θεόδωρου Τενέζου και του Γεωργίου Κοσμόπουλου που πραγματοποιείται έξω από την επιτροπή ανταγωνισμού, απαιτώντας την εξέταση της καταγγελίας τους για τη δράση των μονοπωλίων και καρτέλ στην κατασκευή και εμπορία σιδήρου.
Οι καταγγελίες και τα προβλήματα που αναδεικνύουν με την εσχάτη μορφή αγώνα είναι σοβαρότατα και αφορούν όλους τους εργαζόμενους, την κοινωνία και την οικονομία της χώρας μας.
Απαιτούμε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Υπουργείο Ανάπτυξης να εξετάσουν άμεσα, σοβαρά και ουσιαστικά τις αναφερόμενες καταγγελίες και να δώσουν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες απαντήσεις. Η αδιαφορία και η σιωπή αποκαλύπτουν ενοχή και εγκληματική ανοχή στα πανίσχυρα καρτέλ της αγοράς που λεηλατούν την ελληνική αγορά και τους πολίτες.
Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα των δυο συμπολιτών μας προβάλλοντας την απαίτηση της να αποκαλυφθούν και να διαλυθούν τα κάθε λογής καρτέλ στην αγορά (σίδηρο- μπετόν- καύσιμα κ.α.) που λειτουργούν ασύδοτα και ληστρικά σε βάρος κοινωνικού συνόλου και της οικονομίας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα