ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27/4/2017

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Σύσκεψη με στόχο τη δημιουργία κοινού μετώπου της ΓΣΕΕ με τους Κοινωνικούς και Επιστημονικούς φορείς της χώρας, κατά των νέων σκληρών και άδικων μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει και να υλοποιήσει η κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.
Στόχος της ΓΣΕΕ, η οποία και έλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, είναι να υπάρξει μια καλά συντονισμένη δράση και αντίδραση κατά των νέων μνημονιακών μέτρων, μια συμμαχία για την κοινωνία και την εργασία, όλων εκείνων που πλήττονται από τις βάρβαρες κυβερνητικές πολιτικές.
Στη συνάντηση στην οποία μετείχαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ εκπρόσωποι κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας για την Τετάρτη 17 Μαΐου, ημερομηνία απεργιακής κινητοποίησης που θα τροποποιηθεί άμεσα σε περίπτωση που η Κυβέρνηση επισπεύσει τις διαδικασίες κατάθεσης των μέτρων στη βουλή.
Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 2 Μαΐου όπου και θα επικυρωθεί η εισήγηση του προεδρείου για τη νέα Γενική Απεργία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα