Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Σάββατο 7 Δεκέμβρη, Σύνταγμα

Η ΓΣΕΕ συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στην ανάλγητη και αντικοινωνική πολιτική κυβέρνησης και τρόικας, η οποία είναι φανερή και με τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του 2014, θα πραγματοποιήσει από κοινού με την ΑΔΕΔΥ συλλαλητήριο διαμαρτυρίας το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Ο υπό ψήφιση προϋπολογισμός περιορίζεται στο πλαίσιο μιας μονομερούς εισπρακτικής λογικής, χωρίς χαρακτηριστικά κοινωνικής δικαιοσύνης. Ένας προϋπολογισμός που θα οδηγήσει στην αύξηση της ανεργίας, στη φτωχοποίηση του ελληνικού πληθυσμού, στην κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής και σε πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση.

Η ελληνική οικονομία παραμένει εγκλωβισμένη σε παρατεταμένη ύφεση με τις προοπτικές για οικονομική ανάπτυξη να παραμένουν δυσοίωνες. Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική παραμένει με απόλυτη προσήλωση στις αντικοινωνικές κατευθύνσεις της ΤΡΟΙΚΑ, δηλαδή σε μια καταστροφική και ισοπεδωτική για την κοινωνία δημοσιονομική προσαρμογή, δημιουργώντας συνθήκες πλήρους αποεπένδυσης και παραγωγικής καθίζησης.

Η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια στο επερχόμενο φοροδοτικό κραχ, στην υπονόμευση της κοινωνικής συνοχής, στην εισοδηματική καθίζηση του συνόλου των νοικοκυριών της χώρας. «Συζητά» ακόμα και την απαράδεκτη απαίτηση της Τρόικα για άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας. Μια αυτονόητη προστασία των πολιτών μιας χώρας που βρίσκεται επί 6 συνεχή έτη σε οικονομική και κοινωνική ισόδεδωση.

Δεν κάνουν το ίδιο όμως, δεν κλείνουν τα μάτια και όσοι βιώνουν τα τραγικά αποτελέσματα των καταστροφικών πολιτικών της. Οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, όσοι εργάζονται και δεν αμείβονται ή πληρώνονται με ψίχουλα, οι συνταξιούχοι τους οποίους κυβέρνηση και τρόικα καθιστούν απόμαχους της ζωής, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία η οποία στενάζει από τα βάρβαρα και αντικοινωνικά μέτρα.

Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τη μάχη για την απόκρουση των απαράδεκτων μνημονιακών πολιτικών.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ–ΑΔΕΔΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Με τα συνδικάτα σ’ έναν αγώνα για όλους!!!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα