Πρωτοφανής δικαστική σπουδή για την ΑΤΕ

Έντονο διάβημα διαμαρτυρίας ενώπιον της Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών, πραγματοποίησε σήμερα 22/4/09 η ΓΣΕΕ, η ΟΤΟΕ και ο Σύλλογος Εργαζομένων Αγροτικής Τράπεζας για την πρωτοφανή δικαστική αντιμετώπιση των εργαζομένων.
Καταγγείλαμε την κατάθεση και τον προσδιορισμό της δικάσιμης σε ημέρα υποχρεωτικής αργίας και τη θυροκόλληση στα κλειστά γραφεία του Συλλόγου, της αγωγής της ΑΤΕ για τον χαρακτηρισμό ως παράνομης και καταχρηστικής της απεργίας των εργαζομένων με αποτέλεσμα να μη το γνωρίζουν και να μην παραστούν στην εκδίκαση.
Ωστόσο το Δικαστήριο συζήτησε την υπόθεση και αποφάσισε ότι η απεργία των εργαζομένων είναι παράνομη και καταχρηστική, όπως δυστυχώς συμβαίνει σχεδόν για όλες τις απεργίες των εργαζομένων.
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει αυτές τις Νομικές και Δικαστικές μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην κατάργηση του Συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της απεργίας και στην καταπάτηση των βασικών και θεμελιωδών Συνδικαλιστικών ελευθεριών.
Παράνομη και καταχρηστική είναι η πολιτική της Διοίκησης της ΑΤΕ και όχι ο αγώνας και οι απεργίες των εργαζομένων, για αυτό και θα συνεχισθούν και θα ενταθούν, ανεξάρτητα από δικαστικές μεθοδεύσεις.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα