Προκλητική εργοδοτική συμπεριφορά κατά της Σύμβασης της ΟΣΕΤΤΕ-ΣΤΥΕ

Η ΓΣΕΕ στηρίζει με κάθε τρόπο, συνδικαλιστικά και νομικά τον αγώνα των εργαζομένων στον τεχνικό κλάδο για να διατηρήσουν τα μισθολογικά κλιμάκια της κλαδικής σύμβασης ΟΣΕΤΕΕ – ΣΤΥΕ, μετά την αγωγή που έχουν κάνει οι εργοδότες και η οποία εκδικάζεται την ερχόμενη Τρίτη 6 Νοεμβρίου.

Ότι έχουν πετσοκόψει κυβέρνηση – Τρόικα, έχουν αναλάβει εργολαβικά να το ισοπεδώσουν οι εργοδότες του τεχνικού κλάδου, σε μία επίδειξη απίστευτης επιθετικότητας απέναντι στους εργαζόμενους που με τη δουλειά τους και την τεχνογνωσία τους χάρισαν στους εργοδότες υψηλότατα κέρδη όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Δε φτάνουν οι απολύσεις και οι άθλιες συνθήκες που έχουν επιβάλλει στους εργαζόμενους επιδιώκουν τώρα την κατάργηση κάθε ορίου αξιοπρέπειάς τους. 

Δε θα τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν αυτή τη βίαιη προσαρμογή. Η δίκη των εργοδοτών κατά της Εθνικής Κλαδικής ΣΣΕ ΟΣΕΤΕΕ-ΣΤΥΕ πρέπει να γίνει η καταδίκη τους στη χωρίς όρια επιθετικότητά τους. 

Η ΓΣΕΕ θα παρέμβει νομικά την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, ώρα 8:30 π.μ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (Κτίριο 9, αίθουσα 16) για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την καταδίκη αυτών των εργοδοτικών αυθαιρεσιών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα