Παράνομες και ομαδικές απολύσεις στο Πόρτο-Καρράς

H ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του Πόρτο Καρράς που αφού εξαθλίωσε τους εργαζόμενους στερώντας τους δεδουλευμένα ενός έτους προχώρησε σε 60 παράνομες και ομαδικές απολύσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Σε μια επίδειξη ισχύος μάλιστα και επιχειρώντας τον εκφοβισμό των εργαζομένων, στις παράνομες απολύσεις συμπεριέλαβε και 4 εκλεγμένους συνδικαλιστές από το σωματείο των εργαζομένων στο καζίνο.

Τέτοιου είδους πρακτικές και προκλητικές τακτικές δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα μείνουν αναπάντητες από τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία.
Η ιδιοκτησία του Πόρτο Καρράς παρά τα προκλητικά προνόμια που απέκτησε διαχρονικά, συνεχίζει την εκβιαστική της συμπεριφορά, τιμωρώντας τους εργαζόμενους και τα συνδικαλιστικά τους στελέχη.

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο Πόρτο Καρράς, υποστηρίζει τις κινητοποιήσεις και τις ενέργειές τους ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα, να ανακληθούν οι απολύσεις, να σταματήσουν τα ακραία σχέδια της διοίκησης και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και σύμφωνα με τις άδειες λειτουργίας της μονάδας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα