Όλοι στο συλλαλητήριο των συνδικάτων – Όλοι στο Σύνταγμα το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ.

Η ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζεται με τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του 2014 που αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων και στηρίζεται σε αντιαναπτυξιακές λογικές, φορομπηχτικές πολιτικές σκληρής λιτότητας, ανακυκλώνει την ύφεση και την κοινωνική ισοπέδωση, επιδιώκοντας να κτίσει δημοσιονομικό πλεόνασμα πάνω σε κοινωνικά συντρίμμια.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει κατ΄εντολήν των δανειστών να κρατά κλειστά τ΄αυτιά της στην κραυγή αγωνίας των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων, των ανασφάλιστων εργαζομένων, εκείνων που εργάζονται χωρίς να αμείβονται, των συνταξιούχων που προσπαθούν να ζήσουν με πενιχρές συντάξεις, ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας που γονατίζει από τα χαράτσια και την φοροεπιδρομή, μη μπορώντας να καλύψει πλέον ούτε τις βασικές της ανάγκες.

Η ΓΣΕΕ συνεχίζοντας τον αγώνα της για να μπει οριστικό τέλος σε αυτές τις βάρβαρες και καταστροφικές πολιτικές, αποφάσισε σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής να πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας το Σάββατο 7 Δεκέμβρη, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού στις 18.00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Απαίτηση όλων είναι να σταματήσει η Κυβέρνηση εδώ και τώρα να μας θεωρεί λογιστικά «νούμερα» στους υπολογισμούς της. Να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης των κοινωνικά αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας και να μπει τέλος στον Γολγοθά των μέτρων και την καθημερινή σταύρωση των Ελλήνων.

Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε σκέψη για νέα μέτρα, νέα χαράτσια, νέες περικοπές σε συντάξεις, για άρση των πλειστηριασμών. Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε σκέψη για διαθεσιμότητες, απολύσεις, λουκέτα σε οργανισμούς στρατηγικής σημασίας, για νέα μέτρα τα οποία θα επιβαρύνουν περισσότερο και θα δυσκολέψουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών, επειδή κάποιοι είναι ή εμφανίζονται να είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τις πληγές του δημοσιονομικού προβλήματος.

Εάν θέλουν να προσφέρουν υπηρεσία στην πατρίδα να πιάσουν τους φοροδιαφεύγοντες, όσους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, εκείνους που έδιωξαν 54.000 εμβάσματα στο εξωτερικό, τις off-shore εταιρίες, καθώς και τους εκλεκτούς τους που ακόμα και σήμερα μένουν στο απυρόβλητο.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βάλουμε φραγμό στις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα.

Όλοι μαζί σε έναν αγώνα για όλους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα