ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΣΕΕ-ΕΚΘ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΟ

8/9/17
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΣΕΕ-ΕΚΘ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΟ

Η ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης της Συνομοσπονδίας στη ΔΕΘ, είχε συνάντηση σήμερα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη. Το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, συζήτησαν με το σωματείο των εργαζομένων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με δεδομένο το γεγονός ότι η ΕΛΒΟ τελεί υπό εκκαθάριση εν λειτουργία, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα διασφάλισης όλων των θέσεων εργασίας, μέσα από τη διασφάλιση της ύπαρξης της εταιρείας και της ποιότητας των εργασιακών σχέσεων.
Η ΓΣΕΕ συνεχίζει το συντονισμό δράσης της με τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά κέντρα που ανήκουν στη δύναμη της, με στόχο τη μαζική και ενωτική συμμετοχή στο αυριανό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Η Συνομοσπονδία, ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της με ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία που συνεχίζει να στραγγαλίζεται από τις σκληρές και αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές.
Με κεντρικό σύνθημα “αδιαπραγμάτευτη η αξιοπρέπειά μας” συνεχίζουμε αγωνιστικά και μαχητικά για την κοινωνία με την κοινωνία, στους δρόμους του αγώνα.
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα