Όλοι σήμερα στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σήμερα στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΔΕΗ είναι κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων για την προάσπιση ενός πολύτιμου κοινωνικού αγαθού, για την αποτροπή και ακύρωση των επικίνδυνων κυβερνητικών αποφάσεων που οδηγούν σε ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Οι δήθεν επικλήσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης περί προστασίας του δημοσίου συμφέροντος δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά άλλοθι για να ξεδιπλωθούν για ακόμη μια φορά οι συνήθεις αντιδημοκρατικές πρακτικές της.

Εάν η Κυβέρνηση θέλει να προστατεύσει την κοινωνία πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα τα απαράδεκτα σχέδια ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου.

Πρέπει να σταματήσει να φορτώνει τις πλάτες των εργαζομένων με φόρους και χαράτσια, πρέπει να βάλει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που οδήγησαν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η ΓΣΕΕ θα στηρίξει με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ, γιατί η ηλεκτρική ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα και οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα