Ο αγώνας των εργαζομένων στην ενωμένη κλωστοϋφαντουργία συνεχίζεται!

Η ΓΣΕΕ χαιρετίζει το μεγάλο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, οι οποίοι κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, ήλθαν από διάφορες περιοχές της χώρας μας στη συγκέντρωση στην Αθήνα και πραγματοποίησαν πορεία στη Βουλή, στο Υπ. Οικονομίας και στο Υπ. Εργασίας.

Καταγγέλλουμε τη ρίψη δακρυγόνων και τη χρήση αστυνομικής βίας που ασκήθηκε εναντίον των εργαζομένων και καλούμε την Κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα ώστε να σταματήσει η χρήση βίας απέναντι στους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δίκαια τους.

Η ΓΣΕΕ από την αρχή συμπαραστάθηκε ενεργά σε αυτόν τον αγώνα και θα δώσει μέχρι τέλους όλες τις δυνάμεις της μαζί με τους εργαζόμενους ώστε να δοθεί λύση με την επαναλειτουργία των εργοστασίων και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Από τη σημερινή συνάντηση με τον Υπ. Οικονομίας δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική δέσμευση. Δεν αρκούν οι ευχές και οι προφορικές δηλώσεις. Απαιτείται άμεση και χειροπιαστή λύση. Οι εργαζόμενοι παρά την εξαιρετικά δυσμενή θέση στην οποία βρίσκονται, δεν πτοούνται. Ο αγώνας των εργαζομένων θα συνεχιστεί, θα είναι πολύμορφος σε τοπικό επίπεδο και την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζομένων στην Αθήνα. Η Κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα