Μαζική συμμετοχή στην 3ωρη Στάση. Αύριο Γενική Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΤΡΙΤΗ 14 Δεκεμβρίου 2010 με μαζική συμμετοχή, η 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, με βασικό αίτημα την απόκρουση των κοινωνικά άδικων μέτρων της κυβέρνησης που οδηγούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Οι εργαζόμενοι μαζί με τα Συνδικάτα έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν αγωνιστική απάντηση στην πολιτική περικοπών, βίαιων ανατροπών και κατάργησης εργασιακών δικαιωμάτων. Eίναι δεδομένη η αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για την περιφρούρηση των κοινωνικών κατακτήσεων, των Σ.Σ. Εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Ο Αγώνας συνεχίζεται με την αυριανή 24ωρη Γενική Απεργία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και το συλλαλητήριο στο πεδίον Αρεως, ενάντια στις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές που επιβάλλουν η Τρόικα, η Κυβέρνηση και οι οικονομικά ισχυροί.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να σταματήσουν εδώ και τώρα οι εκβιαστικές απαιτήσεις και οι όροι των «κερδοσκόπων δανειστών». Την κρίση να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα