Ξυλοδαρμός κατά συνδικαλιστικού στελέχους

Η Γ.Σ.Ε.Ε. εκφράζει τον έντονο αποτροπιασμό της για την άνανδρη επίθεση και τον ξυλοδαρμό εναντίον του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων «ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ», Δημήτρη Καραγεωργόπουλο από τον Διευθυντή Ασφαλείας του Καζίνο, κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στις 23/5/09, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την εισαγωγή του συναδέλφου Καραγεωργόπουλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που επιχειρούν δια «ροπάλου» να επιβάλουν τη δική τους αντίληψη και πρακτική πυροδοτούν και προκαλούν όχι μόνο τον κόσμο της εργασίας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, την στιγμή μάλιστα που βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικοί αγώνες και διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.
Ας γνωρίζουν λοιπόν οι «μπράβοι» της THEROS INTERNATIONAL GAMING ING (ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ) πως τέτοιες επιθέσεις και αυταρχικές συμπεριφορές δεν αποτρέπουν τους εργαζόμενους από τις διεκδικήσεις τους. Αντίθετα τους συσπειρώνουν και με αποφασιστικότητα αγωνίζονται για την διαφύλαξη και ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών.
Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας είναι στο πλευρό των εργαζομένων του ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ και απαιτεί από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Απασχόλησης να εφαρμόσει τον νόμο έτσι ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες. Δηλώνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τους αγώνες μας όσο οι αντεργατικές πολιτικές και η εργοδοτική αυθαιρεσία θα πλήττει τους εργαζόμενους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα