ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ 17.5.17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17.5.2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την στάση όλων όσοι, ατόμων ή συλλογικοτήτων, οι οποίοι με πρωτοστάτη τον συνδικαλιστή Δημήτρη Ξούλο, προσπάθησαν σήμερα να τοποθετήσουν πανό της ΛΑΕ και να ηγηθούν (;;;) της πορείας των συνδικάτων στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, επιχειρώντας να παρεμποδίσουν και να καπελώσουν τη μαζική διαδήλωση των εργαζομένων.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να επιτεθούν με σπρωξιές και ύβρεις στην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγόπουλου-Νικολάου, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε για τη συγκεκριμένη κίνηση τους.
Είναι αδιανόητο όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη νέα λαίλαπα μέτρων που φέρνει η Κυβέρνηση με το 4ο μνημόνιο, κάποιοι για κομματικούς καθαρά λόγους να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον αγώνα τους. Ας καταλάβουν όλοι επιτέλους ότι στα συνδικάτα δεν έχουν θέση ούτε τα κόμματα ούτε τα χρώματα, αφού τα προβλήματα είναι κοινά για όλους. Τέτοιες απαράδεκτες τακτικές και πρακτικές είναι καταδικαστέες από το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος και μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν στους εργαζόμενους.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=k7KJxYI7JR0&app=desktop

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα