Καταδίκη της εγκληματικής επίθεσης στα ορυχεία της Χαλκιδικής

H ΓΣΕΕ καταγγέλλει την εγκληματική εισβολή κουκουλοφόρων στο εργοτάξιο της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής που είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό εργαζομένων.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας προς την τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους στα ορυχεία Χαλκιδικής που κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες παλεύουν να κρατήσουν ζωντανό τον τόπο τους και τις δουλειές τους. 

Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, με τους εργαζόμενους και γενικότερα την κοινωνία να μαστίζονται από την ανεργία, από πληθώρα σκληρών, άδικων και αντεργατικών μέτρων, οι εισβολές, οι προπηλακισμοί, οι εμπρηστικές επιθέσεις, γενικά κάθε μορφής βία το μόνο αποτέλεσμα που επιφέρει είναι ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, ακόμα μεγαλύτερα αδιέξοδα.
 

Η βία και η τρομοκρατία είναι καταδικαστέες απ΄ όπου και αν προέρχονται, για όποιον λόγο ή με όποιο πρόσχημα κι αν ασκούνται. 

Οι υπαίτιοι αυτών των απαράδεκτων ενεργειών οι οποίοι άμεσα πρέπει να συλληφθούν είναι πολλαπλά εκτεθειμένοι και οι πράξεις τους απαράδεκτες και καταδικαστέες από το σύνολο της εργατικής τάξης της χώρας μας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα