ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17/7/17

 

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

 

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Ελληνοαυστραλού τουρίστα στην Ερμού, από «γνωστούς αγνώστους» ανεγκέφαλους, την ημέρα της μεγάλης κινητοποίησης των εργαζομένων κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές.

Τέτοιου είδους απαράδεκτες τακτικές, έχουν ξεκάθαρο στόχο που δεν είναι άλλος από το να αμαυρώσουν τον αγώνα των εργαζομένων και δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, που διαδηλώνει, απαιτεί και αγωνίζεται ειρηνικά.

Η εργατική τάξη καθημερινά σηκώνει στις πλάτες της τα βάρη των μνημονίων, αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και χωρίς κουκούλες. Η εικόνα της κουκούλας, των ξυλοδαρμών και γενικότερα των βίαιων πράξεων, είναι εικόνα που μόνο θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί σε όλους.

Η απερίφραστη καταδίκη τέτοιων ενεργειών, που συνήθως γίνονται μετά τη λήξη απεργιών και διαδηλώσεων, με εμφανή τον αποπροσανατολιστικό τους στόχο, είναι δεδομένη για τη Συνομοσπονδία.

Η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη και ασφαλής χώρα και οι υπαίτιοι αυτής της βάρβαρης πράξης μόνον ως κοινοί προβοκάτορες μπορεί να χαρακτηριστούν και δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας.

 

                                                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα