Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των συμβασιούχων πυροσβεστών

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα και τα αιτήματα των συναδέλφων Συμβασιούχων Πυροσβεστών- Πυρόσβεσης- Διάσωσης. Ο αγώνας και τα αιτήματα των συναδέλφων Συμβασιούχων Πυροσβεστών για σταθερή, αξιοπρεπή και ασφαλή εργασία αποτελεί πανεργατικό αλλά και κοινωνικό αίτημα που πρέπει άμεσα να ικανοποιηθεί.
Είναι εξοργιστικό να συνεχίζεται ο Κυβερνητικός εμπαιγμός και η στείρα άρνηση των πιο βασικών και θεμελιακών δικαιωμάτων μιας κατηγορίας εργαζομένων που προσφέρουν πολύτιμο κοινωνικό έργο, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή.
Είναι προκλητικό και απαράδεκτο να στερούνται οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες τα πλέον αναγκαία μέσα και μέτρα, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας στη δουλειά τους και ταυτόχρονα να τους περικόπτονται και αυτά τα ελάχιστα- εξευτελιστικά ποσά αμοιβής και πληρωμής τους.
Καλούμε την Κυβέρνηση να σκύψει με υπευθυνότητα και σεβασμό στα δίκαια και λελογισμένα αιτήματα των συναδέλφων Συμβασιούχων Πυροσβεστών και να προχωρήσει στην άμεση ικανοποίησή τους ιδιαίτερα και ενόψει της δύσκολης καλοκαιρινής περιόδου που θα χρειαστεί να δώσουν για μια ακόμα φορά μάχες αυτοθυσίας και προσφοράς.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα