Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ”BHMA FM”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26/10/17

 

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ”BHMA FM

 

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη νέα ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού «ΒΗΜΑ FM» η οποία καταστρατηγώντας το νόμο, αρνείται να καταβάλει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις των εργαζομένων.

Με τη γνωστή πλέον τακτική, βάζω λουκέτο και δεν πληρώνω τίποτα, η εταιρία ALTER EGO η οποία εξαγόρασε το «ΒΗΜΑ FM», πετάει στο δρόμο τους εργαζόμενους και αυθαιρετώντας αρνείται να καταβάλει το σύνολο των οφειλών της προς αυτούς.

Ο νέος ιδιοκτήτης, έκανε πράξη τα όσα διαμήνυε στους εργαζόμενους ότι θα αφήσει το ραδιόφωνο να «σβήσει», με την κυβέρνηση δυστυχώς να ακολουθεί το ρόλο του παρατηρητή χωρίς να έχει παρέμβει ουσιαστικά.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, ακόμη δεκάδες οικογένειες να βρίσκονται στο δρόμο και η κυβέρνηση παρά τις υποσχέσεις της, να μην έχει διαμορφώσει μέχρι στιγμής το νομοθετικό πλαίσιο ώστε να τους προστατεύει από τέτοιους είδους καταστρατηγήσεις και τακτικές.

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του ραδιοσταθμού «ΒΗΜΑ FM» που μαζί με εκατοντάδες συναδέλφους από άλλες επιχειρήσεις, βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά και με τέτοιου είδους επιχειρηματικές πρακτικές.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα