Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων της “ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ”

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον αγώνα και στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην εταιρία “ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ”.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρία με τεκμηριωμένες, υπεύθυνες και ρεαλιστικές προτάσεις επιχειρούν να δώσουν λύσεις που θα διασφαλίζουν τα βασικά και θεμελιώδη δικαιώματά τους αλλά και τη βιωσιμότητα και προοπτική της εταιρίας.

Δυστυχώς όμως όλες οι εναλλακτικές και ρεαλιστικές προτάσεις των εργαζομένων προσκρούουν στη στείρα και αδιάλλακτη άρνηση της διοίκησης της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ.

Η εταιρία εκμεταλλευομένη την γενικότερη κυβερνητική και εργοδοτική αυθαιρεσία οδηγεί τα πράγματα στα άκρα και στη σύγκρουση .

Καλούμε τη διοίκηση της εταιρίας και το Υπουργείο Εργασίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προσέλθουν σε υπεύθυνο διάλογο με το Σωματείο των εργαζομένων ώστε να υπάρξει άμεσα συμφωνία και υπογραφή ΣΣΕ προς όφελος και των δύο πλευρών.

Σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας και οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν και με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου και της ΓΣΕΕ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα