Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εφημεριδοπωλών

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα και το αίτημα των συναδέλφων εφημεριδοπωλών Αθηνών- Πειραιώς, οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες των εργοδοτικών αυθαιρεσιών και παρανομιών.
Σε εποχές λιτότητας και ακρίβειας άρα και μείωσης των πωλήσεων – (εισπράξεων και άρα των αποδοχών των εφημεριδοπωλών) είναι απαράδεκτο με αιφνιδιαστικό και αυθαίρετο τρόπο να επιχειρείται η επιπλέον μείωση των αποδοχών με παρακράτηση του ΦΠΑ από τους μαχητές- πωλητές- του ημερήσιου και περιοδικού τύπου παρά το γεγονός ότι αυτό το θέμα έχει από χρόνια ξεκαθαριστεί απολύτως!
Καλούμε τους εκδότες – εργοδότες- και τα Πρακτορεία Διανομής Τύπου να μην επιμείνουν σ αυτή την παράλογη και αντεργατική περικοπή αποδοχών των συναδέλφων εφημεριδοπωλών.
Επίσης καλούμε την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Τύπου και Πληροφοριών να παρέμβει και να επιβάλει την εφαρμογή της Νομιμότητας και της διασφάλισης του εισοδήματος, των βιοπαλαιστών εφημεριδοπωλών.
Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει και συμπαρατάσσεται με τους εργαζόμενους εφημεριδοπώλες και στην 24ωρη απεργία για τα δίκαια και κοινωνικά απαραίτητα αιτήματά τους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα