Η ΓΣΕΕ στο πλευρό της Ο.Ι.Υ.Ε.

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη υποστήριξη της στις θέσεις της Ο.Ι.Υ.Ε. (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος) και την ριζική διαφωνία της στην πρόταση του Σ.Ε.Λ.Π.Ε. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος) και του προέδρου του κ. Βάρδα, για την λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές.

Τα προβλήματα της διεθνούς κρίσης και της Ελληνικής Οικονομίας, που πλήττουν βαρύτατα τους εργαζόμενους και τις μικρές επιχειρήσεις, επιχειρείται να αξιοποιηθούν για να επιβληθούν, τα μακροχρόνια σχέδια των πολυεθνικών και των μεγαλο-καταστηματαρχών για ανοιχτά καταστήματα όλες τις ώρες και όλες τις μέρες του χρόνου!

Συνεχίζουν να υποκρίνονται ότι τα προβλήματα της αγοράς, είναι δήθεν θέμα λειτουργίας των καταστημάτων και όχι χρημάτων και εισοδημάτων! Όσο δεν προωθείται η αναδιανομή του πλούτου, η ενίσχυση των εισοδημάτων και της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, τόσο δεν θα λύνονται τα προβλήματα του Εμπορίου ακόμα και εάν τα καταστήματα λειτουργούν 365 ημέρες και όλο το 24ωρο!

Καλούμε την Κυβέρνηση και την αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης να μην υποκύψει στις σειρήνες των μεγαλο-καταστηματαρχών και να σεβαστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων και το υπάρχον πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα