Η ΓΣΕΕ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13/6/19

Η ΓΣΕΕ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας επισκέφτηκε σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τη Χαλυβουργική όπου και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα οποία βρίσκονται υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τους φόβους τους για το τι μέλλει γενέσθαι, με τη ΓΣΕΕ να τονίζει ότι θα παραμείνει στο πλευρό τους και θα συνεχίζει να ασκεί πιέσεις ώστε να υπάρξει επιτέλους πολιτική βούληση για να διασφαλιστεί το σύνολο των θέσεων εργασίας και η παραγωγική βάση στα Ναυπηγεία που θα κρατήσει ζωντανή την υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο.

Στην ιδιότυπη ομηρία των εργαζομένων από τον μεγαλομέτοχο με τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής στα εργασιακά τους δικαιώματα και γενικότερα στο μέλλον της χαλυβουργικής επικέντρωσαν τη συζήτηση οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση. Οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας επισήμαναν την αναγκαιότητα να υπάρχει κοινός συντονισμός ΓΣΕΕ, Σωματείου Εργαζομένων, ΠΟΕΜ και Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας ώστε να συνεχιστούν οι ενέργειες και οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από το να μη χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”36532,36534,36533,36535″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα