Φασιστικού τύπου επιθέσεις κατά της ΓΣΕΕ

Την πιο κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους και την κοινωνία και την ώρα που το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα δίνει μεγάλες και καθημερινές μάχες (μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 8 Γενικές Απεργίες και δεκάδες κλαδικές και επιχειρησιακές απεργίες, οι περισσότερες από κάθε άλλη περίοδο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα) οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, συνεχίζουν τον επικίνδυνο κατήφορο προς τον πάτο της αθλιότητας!

Εκτός από την ΔΙΑΣΠΑΣΗ των αγώνων, τη συκοφαντική και υβριστική συμπεριφορά, διολίσθησαν την Τρίτη 7/12/2010 στο Σύνταγμα, με μια πρωτοφανή φασιστική και ισοπεδωτική ταύτιση και κάψιμο ομοιωμάτων της ΓΣΕΕ, μαζί με αυτά της Τρόικας, των εργοδοτών και της Κυβέρνησης!

ΚΡΕΜΑΣΑΝ και ΕΚΑΨΑΝ ομοίωμα με το λογότυπο της Τριτοβάθμιας Συνδικαλιστικής οργάνωσης της χώρας, του θεσμικού εργατικού φορέα που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΑΝΤΙΔΡΑ στη θύελλα του Νεοφιλελευθερισμού και στα δεσμά του Μνημονίου.

Δεν αναρωτιούνται και δεν τους ενδιαφέρει που παραπέμπουν αυτοί οι συμβολισμοί, ποιους εξυπηρετούν και ποιον βολεύουν τέτοιες συμπεριφορές, δεν τους νοιάζει και σίγουρα δεν θέλουν την ύπαρξη των συνδικάτων! Αυτό ακριβώς που θέλουν οι κυβερνήσεις, οι εργοδότες, οι Τροϊκανοί! Σε αναβίωση του παλιού γνωστού δόγματος: «όποιος δεν είναι μαζί μας, όποιος δεν πιστεύει τυφλά στην δική μας αλήθεια είναι εχθρός είναι απέναντι μας και πρέπει να εξοντώνεται» επαναλαμβάνουν τα ίδια ιστορικά λάθη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έπεται του πρωτοσέλιδου του ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ με τίτλο «Εγκαταλείψτε την ΓΣΕΕ» δηλαδή εγκαταλείψτε τα Συνδικάτα, εγκαταλείψτε τη συλλογική δράση και ελάτε να υποταχθείτε στο κόμμα και στη δική μας μυωπική πολιτική!

Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, η ΓΣΕΕ και οι συνδικαλιστές δέχονται πολύπλευρες και χυδαίες επιθέσεις και ενοχοποιούνται, από κέντρα διευθυντήρια και μερίδα «σχολιαστών» σ’ ένα ετερόκλητο αλλά ερμηνεύσιμο «κονσέρτο», εξόντωσης και εξαφάνισης των ενοχλητικών συνδικάτων.

Τέτοιες επιθέσεις όμως έχουν αντίθετα αποτελέσματα γιατί σφυρηλατούν την ΕΝΟΤΗΤΑ και Αποφασιστικότητα των εργαζομένων, γιατί το σύνθημα που φώναζαν οι σύντροφοι μαζί μας, την προηγούμενη περίοδο «ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ η δύναμη στον ΑΓΩΝΑ η νίκη» είναι και σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ. Όσοι το ξέχασαν, ηθελημένα ή όχι, παίζουν το παιχνίδι των εργοδοτών και του κεφαλαίου που κατά τα άλλα καταγγέλλουν και πολεμούν.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία δεν καταπίνουν αμάσητη την καταστροφική κομματική γραμμή, περιφρονούν, απορρίπτουν και απομονώνουν αυτές τις πολιτικές συμπεριφορές, καθώς και τις ετερόκλητες συμπεθεριές και συνεχίζουν τον ενωτικό κ ταξικό τους αγώνα , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα