Ευρεία Σύσκεψη Συνδικαλιστικών Στελεχών

Ευρεία Σύσκεψη της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή Συνδικαλιστικών Στελεχών Αττικής (Προεδρεία Ομοσπονδιών, Σωματείων και Εργατικών Κέντρων) πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/2 στο Αμφιθέατρο της Συνομοσπονδίας με θέμα:

« 24-ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ τις 24/2/2010 »

Στη σύσκεψη εκφράστηκε η αποφασιστικότητα των σ. στελεχών για τη μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην Απεργία και το Συλλαλητήριο που θα γίνει 11.00 π.μ. στο Πεδιο ¶ρεως. Τόσο στη σημερινή σύσκεψη, όσο και σε ανάλογες που γίνονται αυτή τη περίοδο, στις Οργανώσεις και στους Εργασιακούς χώρους, το αίτημα και η απαίτηση που κυριαρχεί στις αποφάσεις των εργαζομένων είναι:

 Να μην πληρώσουμε εμείς τη κρίση
 Αντίσταση κ Αγώνας ενάντια στις απαιτήσεις και τους Εκβιασμούς των Αγορών και των κερδοσκόπων
 Οι ¶νθρωποι και οι Ανάγκες τους πάνω από τις Αγορές

Η Απεργία και τα Συλλαλητήρια των εργαζομένων θα στείλουν ΙΣΧΥΡΟ μήνυμα αντίστασης και διαμαρτυρίας στη Κυβέρνηση στην Ευρ. Επιτροπή και στους Νεοφιλελεύθερους «αναλυτές», οι οποίοι στο όνομα της κρίσης και των δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας, σχεδιάζουν και προωθούν την κατάργηση κάθε εργασιακού, οικονομικού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24/2
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

« ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ» ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΩΝ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα