Επιστολή ΓΣΕΕ προς τον Υπουργό Υγείας για το

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο απέστειλε η ΓΣΕΕ με την οποία ζητά να προχωρήσουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης που θα επιφέρει την απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και την καταβολή των δεδουλευμένων 9 μηνών στους εργαζόμενους.

Επισυνάπτεται η επιστολή

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Προς
τον Υπουργό Υγείας
κ. Λυκουρέντζο Ανδρέα

Κύριε Υπουργέ,
είναι γνωστό ότι η διαδικασία εξεύρεσης επενδυτή για το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Σ΄αυτή τη συγκυρία 13 μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. ο οποίος σύμφωνα με το καταστατικό του είναι αυτοδικαίως και Πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, οι οποίοι είναι επί εννέα μήνες απλήρωτοι αναρωτιούνται τι υποκρύπτεται πίσω από αυτήν την ενέργεια σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία. 

Η Γ.Σ.Ε.Ε. θεωρεί ότι το Νοσοκομείο αυτό που έχει το προσωπικό και τον τεχνικό εξοπλισμό για να είναι και πάλι ένα από τα καλύτερα της χώρας, πρέπει οπωσδήποτε να υποστηριχθεί εξαντλώντας κάθε υπάρχουσα δυνατότητα από το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να δοθεί οριστική και βιώσιμη λύση, να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας ,να αποπληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου. 

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η οποιαδήποτε καταβολή από τα ασφαλιστικά ταμεία δεσμεύεται από τη δανειοδότρια τράπεζα. 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Παναγόπουλος                  Νικόλαος Κιουτσούκης 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα