Εκβιαστική και Προκλητική πολιτική της FULGOR Α.Ε.

Το εκβιαστικό δίλλημα ή παίρνετε τις αποζημιώσεις σας και αποχωρείτε οικιοθελώς ή κυρήσσουμε πτώχευση και χάνετε ότι δικαιούστε, έθεσε στους εργαζόμενους της η εταιρία FULGOR A.E η οποία δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην Κόρινθο.
Εταιρία βιώσιμη, κερδοφόρα και εξαγωγική που εκμεταλλεύεται την οικονομική συγκυρία, μόνο και μόνο για να προσπορίσουν οι ιδιοκτήτες τις τεράστιες υπεραξίες μεταπώλησης.
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη προκλητική και αντεργατική τακτική της εταιρίας και δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων ώστε να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας και να διασφαλιστούν απολύτως τα εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Η Συνομοσπονδία καλεί την κυβέρνηση να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να σταματήσουν αυτού του είδους οι εκβιαστικές πρακτικές και παράλληλα καλεί τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα αντιπαλέψουμε με κάθε τρόπο τέτοιου είδους εργοδοτικές μεθοδεύσεις, που στο βωμό του κέρδους περιφρονούν βάναυσα τους εργαζόμενους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα