ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1/5/24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η ΓΣΕΕ  πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη Πανελλαδική Απεργία προκειμένου η εργατική τάξη να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία, στους αγώνες και στους νεκρούς της.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ ακολούθησε πορεία στο Σύνταγμα έξω από το κοινοβούλιο.

Το πρωί αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας κατέθεσε στεφάνι στο χώρο των εκτελεστέων στην Καισαριανή.

Απεργιακές συγκεντρώσεις έγιναν από τα Εργατικά κέντρα σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Η Πρωτομαγιά του 2024 βρίσκει τους εργαζόμενους απέναντι σε μια συνεχόμενη  κρίση διαβίωσης. Η ακρίβεια, η  κοινωνική φτώχεια, η επισφάλεια και ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, αποτελούν προβλήματα σε κάθε ελληνική οικογένεια. Αυτήν την ιστορική μέρα της 1ης Μάη ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στον περιορισμό εργασιακών οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Η ΓΣΕΕ αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί, με στόχο ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα