Δράσεις ΓΣΕΕ Ρόδος 3/4/2024

Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με επικεφαλής των πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γιάννη Παναγόπουλου , στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 24ωρης Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου.
 Αφού μοιράστηκε έντυπο υλικό με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της Απεργίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και υπήρξαν συζητήσεις με εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ συναντήθηκαν με φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς του νησιού.
Στο επιμελητήριο Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωάννη Παππού, του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Απόστολου Ασπράκη και Οικονομικού Επόπτη Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, το Γενικό Γραμματέα Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Κώστα Σπανού, τον πρόεδρο του ΟΕΒΕΔ και Αντιδήμαρχο Ρόδου Νίκο Τσούλο, τον πρόεδρο Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Έργου Κώστα Καρεκλά, τον πρόεδρο της ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη καθώς και τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατορίων Γιάννη Κλούβα .
Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Απόστολο Ασπράκη είχε στα γραφεία της Περιφέρειας ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.
Στο Δημαρχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κλιμακίου της ΓΣΕΕ με τον Αντιδήμαρχο Βάιο Καλοπήτα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη.
Οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας ολοκλήρωσαν τις δράσεις της ΓΣΕΕ  στη ρόδο με συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα