Δράσεις ΓΣΕΕ Καβάλα-Κομοτηνή 12/03/2024

Σε Καβάλα  και Κομοτηνή βρέθηκαν σήμερα τα κλιμάκια της ΓΣΕΕ,  συνεχίζοντας την ενημερωτική καμπάνια της Συνομοσπονδίας ενόψει της Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου.
Το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ στην Καβάλα, μοίρασε ενημερωτικό υλικό σε  κεντρικές πλατείες της πόλης, είχε συνάντηση με εργαζόμενους από διάφορους εργασιακούς κλάδους, ενώ οι εκπρόσωποί της προχώρησαν σε δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής και το απόγευμα  στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας θα ακολουθήσει σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών.
Στην Κομοτηνή, το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ  βρέθηκε  στον Πεζόδρομο της Ερμού με ηχητικά σποτ μοιράζοντας φυλλάδια , ενώ νέοι μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ορφέως καθώς και στην Κεντρική Πλατεία.
Το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ είχε επίσης συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Ανέστη Βαφειάδη και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου.
Τέλος το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου στη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής, στις 18:00 μ.μ. και θα ακολουθήσει συζήτηση – ενημέρωση των ΜΜΕ και των εργαζομένων για τα αιτήματα και τις  διεκδικήσεις της Συνομοσπονδίας με στόχο την καλύτερη οργάνωση της Απεργιακής κινητοποίησης  της 17ης Απριλίου.

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα