Δράσεις ΓΣΕΕ Κατερίνη-Γιαννιτσά-Έδεσσα 28/3/2024

Σε πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίστηκαν σήμερα οι ενημερωτικές δράσεις της ΓΣΕΕ , με τα κλιμάκια της Συνομοσπονδίας να επισκέπτονται την Κατερίνη, τα Γιαννιτσά και την Έδεσσα.
Οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ στην Κατερίνη, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, επισκέφθηκαν τον ΟΑΕΔ της περιοχής ενώ συνομίλησαν με εργαζόμενους δύο εργοστασίων και πολλών καταστημάτων.
Στα Γιαννιτσά, όπως και σε κάθε πόλη που βρίσκονται τα κλιμάκια της ΓΣΕΕ, μοιράστηκαν φυλλάδια με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης καθώς και συνάντηση με το Δήμαρχο Γιαννιτσών Στάθη Φουντουκίδη και την Αντιδήμαρχο Εύη Θεοδωρίδου.
Ανάλογες δράσεις πραγματοποίησε η ΓΣΕΕ και στην Έδεσσα, όπου εκπρόσωποί της συνομίλησαν με εργαζόμενους επαναλαμβάνοντας την αναγκαιότητα ενίσχυσης των εισοδημάτων τους και αντιμετώπισης της ακρίβειας, που αποτελούν τον κορμό των διεκδικήσεων της προγραμματισμένης 24ωρης Γενικής Απεργίας.
Σε όλες τις πόλεις οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ,  προχωρούν σε  δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συνεντεύξεις τύπου καθώς και συσκέψεις με συνδικαλιστικά στελέχη.

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα