ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 36ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/3/2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 36ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου, οι εργασίες του 36ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΓΣΕΕ με τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, την εισήγηση του Προέδρου της ΓΣΕΕ για τον Απολογισμό και τον Προγραμματισμό Δράσης της Συνομοσπονδίας και τις εισηγήσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων.
Στο Συνέδριο απηύθυναν χαιρετισμό από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Νίκος Σκορίνης, μέλος της πολιτικής γραμματείας, από τη Νέα Δημοκρατία ο κ.Νίκος Παναγιωτόπουλος, από το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. Στέφανος Ξεκαλάκης, από το Κ.Κ.Ε. ο ευρωβουλευτής Σωτήρης Ζαριανόπουλος, από το ΠΟΤΑΜΙ ο κ.Λεωνίδας Λάζαρης, ενώ από την Ένωση Κεντρώων το παρόν έδωσε και μίλησε στους συνέδρους ο Πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης. Από το ΛΑΕ χαιρετισμό απηύθυνε ο κ.Δημήτρης Στρατούλης.
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων Ρούντη Ντελέου και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Χαριχαράν Μαχαντεβάν.
Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται το απόγευμα με τις τοποθετήσεις των παρατάξεων και αύριο Σάββατο 19/3 θα γίνουν τοποθετήσεις των Συνέδρων. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20/3 με την εκλογή των νέων οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και Γενικό Συμβούλιο).

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα