Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – Τρίτη 22 Μάρτιου

Οι εργαζόμενοι δέχονται καθημερινά τεράστια επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων τους, με τη σκληρή λιτότητα και τα αντεργατικά μέτρα που επιβάλλουν οι Κυβερνήσεις και οδηγούν σε ύφεση, αυξάνουν την ανεργία, τη φτώχεια, τον πληθωρισμό και τις κοινωνικές ανισότητες.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους εργαζόμενους αντιδρούμε στο νεοφιλελεύθερο σύμφωνο ανταγωνιστικότητας ή σύμφωνο «για το Ευρώ», που υπηρετεί και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Η ΓΣΕΕ εν όψει της συνόδου κορυφής της ευρωπαϊκής ένωσης ,καλεί τους εργαζομένους, τους ανέργους, όλους τους πολίτες που σηκώνουν στην πλάτη τους τα βάρη της κρίσης στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν από κοινού η Γενική Συνομοσπονδία με την ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη στις 22 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ο συντονισμός της δράσης των συνδικάτων και η ενότητα όλων των εργαζομένων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την απόκρουση και την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και τη υιοθέτηση μιας δίκαιης Ευρωπαϊκής πολιτικής, που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και συνολικά τους εργαζόμενους, μια πολιτική που θα αποκρούει τις λογικές των αεριτζήδων κερδοσκόπων των «αγορών».

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα