ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Τ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η ΓΣΕΕ συμπαρατάσσεται και υποστηρίζει τον αγώνα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων μελών της ΠΟΕΙΔΔ (Παν.Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο) και της ΠΟΠ-ΟΤΑ (Παν.Ομοσπονδία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης).

Η ΓΣΕΕ παρέχει την ηθική ,συναδελφική ,συνδικαλιστική και νομική υποστήριξη στη στάση εργασίας και στις απεργιακές κινητοποιήσεις των συναδέλφων μελών των Ομοσπονδιών μας ,που μάχονται ενάντια στις «διαθεσιμότητες» απολύσεις,  τόσο στο Δημόσιο όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η κυβερνητική αναλγησία και οι τροϊκανοί εκβιασμοί για τις απολύσεις και για την ισοπέδωση και ακύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα , απορρίπτονται και αντιπαλεύονται συνολικά από τους εργαζόμενους και την κοινωνία .

Aποκορύφωμα  της  κυβερνητικής προκλητικότητας και ανευθυνότητας αποτελεί η διαθεσιμότητα-απόλυση εργαζομένων που μετατάχθηκαν στο δημόσιο για την κάλυψη οργανικών αναγκών ,από φορείς και οργανισμούς του δημοσίου.

Ενώνουμε τη φωνή διαμαρτυρίας με τους εργαζόμενους και απαιτούμε από την κυβέρνηση και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να ακυρώσουν άμεσα τα σχέδια απολύσεων και διαθεσιμοτήτων .

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα