ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΛΑ…. ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1/6/16

 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΛΑ…. ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

Την ώρα που η μία μετά την άλλη οι επιχειρήσεις στη χώρα μας βάζουν λουκέτο, σήμερα προστέθηκε και η ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ Α.Ε με την προκλητική και αντεργατική στάση της, με την Κυβέρνηση να περιορίζεται σε ρόλο παρατηρητή, βλέποντας τη λίστα των ανέργων να γιγαντώνεται.
Η ΓΣΕΕ έχει εξαρχής κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και το κάνει για πολλοστή φορά, αλλά όπως φαίνεται απευθύνεται σε μη ευήκοα ώτα.
Η ανεργία είναι το μείζον πρόβλημα για τη χώρα και η υφεσιακή και αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης το μόνον που καταφέρνει είναι να αυξάνει τα λουκέτα στην αγορά και να ενισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις την εκβιαστική συμπεριφορά ανήθικων εργοδοτών.
Απαιτούμε από την Κυβέρνηση την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας και των αρμοδίων υπηρεσιών του, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να διασφαλιστούν όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων, ν’ αναληφθούν όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να μη χαθεί καμία θέση εργασίας και να συνεχιστεί η λειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Η Συνομοσπονδία στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΠΥΡΣΟΣ και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Π.Α.Ε), οι οποίοι προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 11.00π.μ.

                                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα