Δελτίο Τύπου – Πέμπτη 1η Δεκέμβρη – 24ωρη Γενική Απεργία

H ΓΣΕΕ συνεχίζει την απεργιακή και αγωνιστική απάντηση στα άδικα, άνισα και αναποτελεσματικά μέτρα, που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ απαίτηση των Τροϊκανών δανειστών, πραγματοποιώντας μαζί με την ΑΔΕΔΥ 24ωρη Γενική απεργία την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 και συλλαλητήριο στις 11:00πμ στο Πεδίον του Άρεως.

Η δογματική εμμονή σε μια αποτυχημένη νεοφιλελεύθερη συνταγή οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα. Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, συμπιέζονται και περικόπτονται δραματικά και από το νέο Προϋπολογισμό έτους 2012, αδιαφορώντας για τα κοινωνικά δράματα αλλά και τα αδιέξοδα που δημιουργούνται στην οικονομία.

Χαρακτηριστικό δείγμα της ανάλγητης Κυβερνητικής πολιτικής είναι και οι συνεχιζόμενες περικοπές στις κύριες αλλά και στις επικουρικές συντάξεις που μαζί με τις φοροεπιδρομές και τα έκτακτα χαράτσια, έχουν καταστήσει τους συνταξιούχους από απόμαχους της δουλειάς σε απόμαχους της ζωής.

Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι όσοι λαμβάνουν και επιβάλουν τέτοιες αποφάσεις ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αντοχών και ανοχών από εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους θα συνεχίσει τον αγώνα με στόχο την αλλαγή της καταστροφικής αυτής συνταγής, θα συνεχίζει να δίνει τη μάχη για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν, για να ακυρωθούν τελικά οι Νεοφιλελεύθερες αδιέξοδες πολιτικές

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα