ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/5/16

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α/ΓΣΕΕ) ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της κοινωνίας της πληροφορίας αναβάθμισε την ιστοσελίδα www.kepea.gr προσθέτοντας νέες online εφαρμογές, δίνοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υπολογίζουν μόνοι τους:
• την Αποζημίωσή τους
• τα Δώρα Εορτών
• την Άδειά τους
Κατά την περιήγησή τους οι χρήστες στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Π.Ε.Α, μπορούν να ενημερωθούν για τα κυριότερα θέματα της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας τα οποία έχουν κωδικοποιηθεί και παρατίθενται στο Αλφαβητικό Ευρετήριο το οποίο ενημερώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.
Επίσης μπορούν να ενημερώνονται για θέματα επικαιρότητας, νόμους, εγκυκλίους καθώς και να υποβάλουν γραπτώς το ερώτημά τους.
Παράλληλα οι άνεργοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στην online βάση δεδομένων και οι επιχειρήσεις να αναζητήσουν προσωπικό αντίστοιχα.
Η νέα ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ η οποία είναι σύγχρονη και δυναμική, σε συνδυασμό και με τη παρουσία μας στα social media (Facebook & Twitter) αποτελούν για τον χρήστη ένα φιλικό και πολύτιμο εργαλείο πρόσβασης στην έγκυρη πληροφόρηση και την άμεση επικοινωνία.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη νέα ιστοσελίδα μας!!!

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα