ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9.6.2016 

ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΣ

 

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, οι οποίοι παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση σχεδίου ανάπτυξης και προοπτικής στα ΕΑΣ, δεν έχει υλοποιηθεί κανένα παραγωγικό έργο της εταιρείας. Αποτέλεσμα,  οι εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 2 μήνες.

Οι εργαζόμενοι καλούνται σε συσκέψεις από τα συναρμόδια υπουργεία με τους υπουργούς όμως απόντες και με την παρουσία μόνον ειδικών συμβούλων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, καμία δέσμευση, κανένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αποφάσεων.

Η Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα ΕΑΣ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) και της Ομοσπονδίας Εργατών Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ) και απαιτεί την άμεση παρέμβαση των συναρμόδιων υπουργών, ώστε να δοθεί εδώ και τώρα λύση, να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της μοναδικής αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και να διασφαλιστούν επίσης οι θέσεις εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων.

                                                                                                          ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα