Δελτίο Τύπου – H προετοιμασία του αυριανού συλλαλητηρίου συνεχίζεται με επισκέψεις στους χώρους δουλειάς

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, αλλά και η ενεργοποίησή τους για συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη, τέθηκαν επί τάπητος στις επισκέψεις σε χώρους δουλειάς που πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γ.Παναγόπουλο.

Το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τις Ομοσπονδίες εργαζομένων στα λιμάνια είχαν συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης στον οποίο εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεση των εργαζομένων στην ιδιωτικοποίηση και στην απαξίωση του λιμανιού.

Η προστασία των θέσεων εργασίας αλλά και η πορεία της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και της χαλυβουργίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων της ΓΣΕΕ με τους εργαζόμενους σε ΕΛΒΟ και Χαλυβουργείο Θεσσαλονίκης.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική και μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο που διοργανώνουν από κοινού ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ στις 6 το απόγευμα στο ¶γαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι επιβάλλεται να δώσουν ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους που έλαβαν μέτρα και εφάρμοσαν πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

[cycloneslider id=”h-proetimasia-tou-avrianou-sillalitiriou-sinechizete-me-episkepsis-stous-chorous-doulias”]

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα