Αποφάσεις Διοίκησης ΓΣΕΕ

Στη σημερινή (14.3.2011) συνεδρίαση της, η ολομέλεια Διοίκησης της ΓΣΕΕ αφού συζήτησε τα θέματα της ημερησίας διάταξης, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  1.  Έκανε αποδεκτές τις υποβληθείσες παραιτήσεις μελών ΔΣ και του Γ.Γραμματέα και προχώρησε στην εκλογή και συμπλήρωση των κενών θέσεων. Στη θέση του Γ.Γραμματέα εκλέχθηκε ο συν. Κιουτσούκης Νίκος και στη θέση της εκτελεστικής επιτροπής ο συν. Καραθανάσης Λεωνίδας.
  2. Ενέκρινε την εισήγηση του προεδρείου για τον προγραμματισμό δράσης του επόμενου διαστήματος όπως διαμορφώθηκε μετά και από τις τοποθετήσεις των μελών της διοίκησης, το οποίο έχει ως εξής:
    1. Τα συνδικάτα είναι σε θέση μάχης και διαρκούς αγωνιστικής ετοιμότητας για την απόκρουση και αποτροπή των Νεοφιλελεύθερων και αντεργατικών πολιτικών καθώς και στην ανατροπή των «δεσμών» του μνημονίου.
    2. Οι διεκδικήσεις μας επικεντρώνονται στην απόκρουση της Ανεργίας και των απολύσεων, στην υπογραφή αλλά και εφαρμογή των ΣΣΕ, στην αποτροπή ελαστικοποίησης της εργασίας, στη μη περικοπή των επικουρικών συντάξεων και των ΒΑΕ, στην απόκρουση εκποίησης των ΔΕΚΟ, στην απαίτηση για την εφαρμογή ενός αναπτυξιακού, οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου.
    3. Την πραγματοποίηση περιφερειακών ενημερωτικών συσκέψεων με αγωνιστικά και απεργιακά χαρακτηριστικά.
    4. Εξουσιοδοτείται η εκτελεστική επιτροπή μετά και την ολοκλήρωση των περιφερειακών δράσεων ή με την ανακοίνωση νέων μέτρων και περικοπών να προσδιορίσει την ημερομηνία πραγματοποίησης 24ωρης Γενικής Απεργίας.

Η ενότητα του αγώνα, ο συντονισμός των δράσεων και παρεμβάσεων σε εθνικό κατά κύριο λόγο αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο είναι απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα των αγώνων, για την απόκρουση των κυβερνητικών πολιτικών, την προώθηση και λύση των κοινών εργατικών μας αιτημάτων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα