ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΘ

 

 

Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό παρόν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ, σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Με βασικό σύνθημα «Τέρμα πια στις αυταπάτες, βάζουμε τέλος στα πειράματα ,στην ανεργία και στη φτωχοποίηση», οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, για τη συνεχιζόμενη αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική και αυτής της κυβέρνησης ,πολιτική που ρίχνει όλο και περισσότερα βάρη στον κόσμο της μισθωτής εργασίας ,αυξάνει την ανεργία και τη φτώχεια, στραγγαλίζει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις ομιλίες τους έκρουσαν για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει, με τις επώδυνες αλλαγές στα εργασιακά που σχεδιάζει η κυβέρνηση, καλώντας τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα, ώστε όλοι μαζί να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Τα συνδικάτα έδωσαν σαφές μήνυμα προς κάθε αποδέκτη ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε μέσο και τρόπο, όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές πολιτικές, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής ενότητας για την απόκρουση αυτών των πολιτικών.

Μετά τη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου ακολούθησε πορεία, η οποία και κατέληξε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα