Απολύσεις-διαθεσιμότητες σε εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος

Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά το Αντισυνταγματικό τερατούργημα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που ήδη δημοσιεύτηκε, ενώ εκδόθηκε και η σχετική εγκύκλιος για τα διαδικαστικά των απολύσεων και διαθεσιμοτήτων των εργαζομένων στο Δημόσιο με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου.

Το σύνολο των προβλέψεων, δεσμεύσεων του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου συνθλίβουν κάθε εργασιακό, ασφαλιστικό και κοινωνικό δικαίωμα των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και των ανέργων, χωρίς να λύνουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα της οικονομίας και της χώρας, παρά μόνο αυτά των τοκογλύφων δανειστών, οι οποίοι εμπαίζουν και εκβιάζουν συστηματικά τη χώρα μας.

Ο αγώνας των εργαζομένων στο δημόσιο και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ) είναι κοινός όλων των εργαζομένων και πολιτών της χώρας μας γι΄αυτό θα συνεχισθεί και θα ενταθεί από το σύνολο των εργαζόμενων.

Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι θα δώσουμε ηχηρό μήνυμα και αύριο στην Κυβέρνηση και τους ευρωπαίους ηγέτες με την Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση.

Το διευθυντήριο των ευρωπαίων ισχυρών με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές σπέρνει στη χώρα μας και στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου «αίμα, δάκρυα και πόνο» γι΄αυτό και θα εισπράξει θύελλα αντιδράσεων από τους Λαούς της Ευρώπης.

Μαζικά και ενωτικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι εργαζόμενοι θα μετέχουν στην 3ωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) και στο συλλαλητήριο στις 13.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα