Αποκατάσταση της Αλήθειας

Τόσο το Νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις όσο και οι ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό είναι κορυφαία και σοβαρότατα θέματα, που δεν προσφέρονται για επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπωσιασμού.
Από την πρώτη στιγμή που λάβαμε τη σχετική επιστολή (14.4.2010), επικοινωνήσαμε με το γραφείο του Υπουργού Εργασίας κου Α. Λοβέρδου για τον προσδιορισμό της μεταξύ μας συνάντησης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουμε πάρει απάντηση από το γραφείο του. Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση του ασφαλιστικού δεν είναι υπόθεση των τελευταίων έξι ημερών, αλλά αρκετών μηνών που δεν έχουμε καμία ενημέρωση – διάλογο με το Υπουργείο Εργασίας.
Ούτε εμείς ούτε κανένας Έλληνας γνωρίζει επίσημα το πλαίσιο το οποίο προωθεί για αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση ο Υπουργός Εργασίας. Καθημερινά όμως βομβαρδιζόμαστε από «σίγουρες» πληροφορίες τις οποίες προφανώς δεν τις βγάζουν οι δημοσιογράφοι από το κεφάλι τους…..

Πληροφορίες για αντικοινωνικές επιλογές στο ασφαλιστικό …
Πληροφορίες για πιέσεις των διεθνών οργανισμών…
Από πού προέρχονται όλα αυτά;

Προφανώς όχι από τη ΓΣΕΕ και τα Συνδικάτα. Ενώ το ερώτημα που πλανάται είναι: Ποιος κάνει «διαρροές» προκειμένου να διαμορφωθεί κλίμα τρομοκράτησης των ασφαλισμένων;
Στην επικειμένη συνάντηση μας (προτείνουμε να γίνει 23 ή 26 Απριλίου 2010) με τον Υπ. Εργασίας αναμένοντας τις Κυβερνητικές θέσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση και οι οποίες θα καθορίσουν την απάντηση και την δράση της ΓΣΕΕ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα